Min första gran

Jag är precis så exalterad som ett…ja som ett barn på julafton. I år kommer vi nämligen att ha en gran för första gången! En modell mini i och för sig, men lika glad är jag för det och en äkta gran ska det vara.

Köpte en fin julgransfot och julgransmatta på Rusta för bra pris, så det kan jag tipsa om. Julgransfoten hade även fått utmärkelsen ”bästa budgetval” i ett test, så jag hoppas den håller måttet.

Plötsligt känns traditioner mycket viktigare och eftersom vi bor i vår hemstad och kommer att vara hemma under julledigheten för första gången så blir det att starta upp två nya. Förutom att ha en egen julgran så kommer vi bjuda in familjerna på adventsfika, känns som ett mysigt tillfälle att träffa alla speciellt då min storebrors familj firar varannan jul borta.

 

Foto: Rusta

0 reaktioner på ”Min första gran

 1. Åh, vilka fina & prisvärda tips! Får nog bli en sväng till Rusta framöver för att kika in dessa två. För oss är det andra julen i vår hemstad med en äkta gran =) Vi brukar också bjuda in familjerna + vänner på adventsfika. En mysig tradition att fortsätta med!

  • Anna
   Ja verkligen, det känns extra lyxigt då man inte är van att kunna vara hemma under julen. Har du något bra tips på när och hur man sköter en gran? Har ingen erfarenhet alls!

   Tove
   Åh så härligt, jag längtar också!

   Karin
   Vad roligt att höra att du är nöjd med din julgransfot. Ska bli spännande att försöka sig på att sköta om en gran 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s