Bloggskolan

Frida – Trendenser, Clara – Underbaraclara och forskaren Annakarin föreläser tillsammans om blogg & företagande. Har själv inte haft möjlighet att lyssna på dem, så det var roligt att se att de utvecklat idén vidare och har nu startat upp en bloggskola på nätet.

För 249 kr så har man 60 dagar på sig att läsa och lyssna på materialet. Det ger en underbar inspirationsknuff och jag skulle säga att kursen i första hand vänder sig till er som funderar på att börja blogga och utveckla det till ett företag. Plus i kanten för videoinläggen då det gör kursen så mycket personligare. Klicka här för att läsa mer.

 


Skärmdump: Bloggskolan

0 reaktioner på ”Bloggskolan

  1. Hej och tack Sandra!

    Nu har det lättat lite och det går äntligen att komma in på Bloggskolan. Det var ett grymt tryck de första dagarna och vi jobbade så svetten lackade för att hantera all trafik! Varmt tack för att du lyfter vår Bloggskola!

    Annakarin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s