Bröllopsspecial – Hår & smink

När det kom till hår och smink så anlitade vi en duktig salong här i Piteå, CAU+CO och det var underbart att i all stress bara sätta sig ner och bli ompysslad. Vår lilla dotter Ellen, då två månader, följde såklart med så jag kunde amma henne och det funkade fint att ta några pausar så hon fick sig lite mat. Hade veckan innan provat ut både hår och smink så inga beslut behövde tas och jag visste att det skulle bli bra. Det gjorde mycket för nerverna och jag blev riktigt nöjd med resultatet!

Valde att ha en klassisk halvuppsatt frisyr med lockar samt en naturlig make up som matchade smyckena och brudklänningen. Mina tärnorna gjorde sig också fina på samma ställe så det var mysigt att samlas allihop innan det var dags att bege sig till kyrkan. Samtalet på bilden var med min florist som var i lokalen och fixade med blommorna, mer om henne och de fina buketterna framöver.

 


Foto: Jonas Burman – Fotadig.nu

2 reaktioner på ”Bröllopsspecial – Hår & smink

  1. Vilka vackra bilder! Måste vara en dröm att få hjälp med en sådan fin håruppsättning inför bröllopet!

    Jag såg att du nedan efterlyste tips på fler julkalendrar hos bloggarna och jag har gjort en lista för att man lättare ska finna dem, det är alltså både inredning och annat man kan vinna!

    http://www.frokengredelin.blogspot.se/2012/12/arets-julkalendrar-i-bloggarna.html

    Hoppas att det kan vara till glädje för någon, vet att det kan vara svårt att finna alla kalendrar i den stora nätvärlden:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s