Duka med polkagrisstänger

Det finns många användningsområden för polkagrisstänger (förutom att äta upp dem). Man kan exempelvis använda dem till att dekorera pepparkakshuset, hänga dem i julgranen eller använda dem till juldukningen. Det blir en oväntad men rolig detalj som både kan ätas upp och ger en fin färgklick.

Här hemma har inte många knop blivit gjorde de senaste dagarna då hela familjen har legat med magsjuka. Huvva säger jag bara! Tur i oturen iallafall att göra bort det innan helgen för då gifter sig nämligen min storebror. Det hade vi inte velat missa!

 


Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s