Inför 2013

Jag har alltid gillat de specialbeställda almanackorna och haft dessa i några år, men nu är jag less på det konceptet. Inför det kommande året så blir det istället en Filofax. Känns smidigt att bara behöva byta ut kalenderdelen när det blir nytt år istället för att köpa en hel almanackan varje gång. Nu är man organiserad och redo för 2013!

 


Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

 

3 reaktioner på ”Inför 2013

 1. Varför inte använda kalendern i telefonen? Mer miljövänligt än att köpa ny varje år 🙂
  Dessutom smidigt att man kan bjuda in sin andra hälft så att man inte dubbelbokar.

  Gott nytt år och tack för en fin blogg!

  • Marie
   Det har du så rätt i. Jag har däremot lite svårt att få överblick utan att ha det på papper framför mig, lite gammalmodig på det sättet. Ska däremot försöka använda kalendern i mobilen oftare, den har man ju alltid med sig.
   Gott Nytt År!

 2. Jag älskar fortfarande de personliga almanackorna och har beställt en även inför 2013. Jag är överdrivet förtjust i att planera och organisera, så jag håller med dig om att pappersformen passar bäst. Allra helst skriver jag med olika färger 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s