Årskrönika 2012

Året inleddes på bästa tänkbara sätt med en liten bebis i magen, med beräknad födelse i maj. Det var något vi drömt om i flera år och som äntligen höll på att bli verklighet. Så när jag nu ser tillbaka på de gångna månaderna så är det med ett stort leende på läpparna. Vi kommer alltid komma ihåg 2012 som året då allting hände.

Jag blev faster för andra gången i mars och två månader senare blev vi själva stolta föräldrar till lilla Ellen. Tommy fick nytt jobb som medicinteknisk ingenjör så när Ellen var bara en månad gammal så packade vi ihop vårt bohag och flyttade tillbaka till vår hemstad Piteå. Bostadsrätten vi hade köpt i samma veva var väldigt sliten så den totalrenoverades under den kommande sommaren och hösten så vi fick den precis som vi ville ha det.

Strax innan Ellen blivit två månader, på vår 6-års dag, så gifte vi oss och blev herr och fru Loréus. Det var en hektisk och helt underbar dag! Resten av sommaren bestod mest av att renovera och fixa i lägenheten men vi hann även med att döpa Ellen och umgås med våra nära och kära. Hösten och vintern blev betydligt lugnare och vi kunde landa i att vara föräldrar och bara njuta av att se Ellen växa och utvecklas. Dagarna innan julafton var också en stor dag för då gifte sig nämligen min storebror och hans sambo.

Året 2013 tror jag kommer bli betydligt lugnare med tid för familjen och även möjligheten att slutföra saker och ting. För detta året kommer definitivt min webbshop att lanseras!

Jag vill även passa på att tack så mycket för det gångna året, ni är helt underbara! ♥
Vad var det bästa som hände dig under 2012?

 


Foto: Fotadig.nu samt Kitchenbloom

En reaktion på ”Årskrönika 2012

  1. Gott nytt år och grattis till alla livsomvälvande händelser. Jag ser också fram emot 2013 och hoppas att det blir ett lite lugnare år med stort familjefokus. Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s