Meri meri

Ellen fyller ett år i maj och jag har redan börjat spana på dekorationer till hennes födelsedagskalas. Inte för att jag känner mig det minsta stressad, utan för att det är så roligt! Utbudet är däremot inte så stort då det mest är dekorationer i de klassiska färgerna rosa och blått. Lite variation skulle inte skada eller hur?

Amerikanska Meri meri har däremot riktigt fina cupcake kit i sitt sortiment. Den med katter skulle passat lillan perfekt då hon avgudar Diva & Nova (våra två katter). Tyvärr verkar just den varianten inte säljas i Sverige, så jag funderar på att göra en egen version med katt-tema istället.

 


Foto: Meri meri

4 reaktioner på ”Meri meri

  • Linda
   Ja det är något jag verkligen sett fram emot!

   Frida
   Inte jag heller, det var min kompis Maja som introducerade dem för mig.

   Maria
   Oja synd bara att de inte är så många återförsäljare i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s