Lammgungan

Det mjuka och ulliga Lammgungan från Teddykompaniet köptes redan innan Ellen var född (kunde inte hålla mig) och har nu äntligen blivit uppackad från förrådet. Då Ellen fortfarande är lite för liten för den så har vi inte satt dit medarna utan den får stå stadigt på golvet tills hon blir större.

Puh, tillbringade flera timmar i förrådet igår och drog ut allt vi hade för att sedan rensa, organisera om i lådorna och ställa tillbaka allt. Det behövdes verkligen! Efter flytten så har det varit kaos och då är det så lätt hänt att man ställer dit kassar med saker hit och dit. Nu är det äntligen ordning och ett par lådor har blivit hopsamlade till årets första loppis i vår.

 


Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

5 reaktioner på ”Lammgungan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s