Bokprojekt ”Remake IKEA”

Vet ni vad? Jag har fått möjlighet att vara med i en pysselbok! Det är en fristående bok på 232 sidor som kommer att heta Remake Ikea – Idéer och inspiration för en egen stil , där nya idéer om hur man kan göra om Ikeamöbler så att de får nytt liv. Varför kasta bort då man istället kan göra om det till ens egen stil? Både bra för miljön och för ekonomin samtidigt som man får något mer personligt, vinn vinn! Mitt bidrag är den populära hallmöbeln med den inbyggda kattsandlådan.

Boken kommer att finnas hos bokhandlaren i vecka 12, dvs 18-24 mars. Den går även bra att beställa på Bokus eller Adlibris för cirka 210 kr. Ska bli så roligt att få bläddra igenom den och se vad de andra tipsen är.

 


Foto: Columbus förlag

 

 

4 reaktioner på ”Bokprojekt ”Remake IKEA”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s