Fula hörnan

Fula hörnan eller ”saker jag lägger här bara tillsvidare”-stället känner de flesta igen och visst finns det en sådan även hemma hos mig. Tar emot att visa upp den om jag ska vara ärlig, men samtidigt så ger det en mera rättvis bild att det inte alltid är superfixat och undanplockat hemma. Tror bestämt att denna hörna får bli helgens projekt. älghornet ska upp och växterna ska bort!

Nu är det äntligen helg igen och Ellens kusin är på väg hit för att leka och vi mammor tänkte ta en liten fredagsfika, sedan blir det ett dopp i varmbassängen på badhuset då maken kommer hem. En perfekt start på helgen!

Trevlig helg! ♥

 

fula hörnan inspirera mera ostylat inredningsblogg blogg inredning
Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

2 reaktioner på ”Fula hörnan

  1. Ooops, är det där er fulhörna så vågar då inte jag visa vårt fulrum!!!! 😉 älskar er tapet, trivs ni med den? Letar tapet till ett par rum och får lite inspiration av er underbara tapet! Ha en härlig helg! Kram Kattis

    • Kattis
      Haha ja för att vara ärlig så brukar det vara betydligt mer belamrat med saker, det liksom bara smyger sig på. Nu var det relativt nyligen som jag rensade så med tanke på det så har det gått fort. Gillar verkligen tapet, så mycket att vi hade samma tapet i vårt förra sovrum och valde att ha samma. Decorama easy-up 84037 heter den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s