Superhett

Helt i enlighet med rådande hus-trend så är det här fina hyllhuset från Åhléns helt rätt just nu. Synd bara att vi inte har något barnrum och att den inte finns här i Piteå, annars hade jag nog inte kunnat hålla mig. Ju närmare våren det blir desto mer rycker det i ”jag vill ha hus”-nerven.

Nog för att vi ska på husvisning till veckan, men det är mera en övningsrunda för att känna oss för när det kommer till enplanshus och området det ligger i. Mer realistiskt är nog att det kommer ta ett par år till innan vi har hittat rätt (…och fått ihop till den nedrans handpenningen.) Spännande känns det iallafall!

Visst var det fint?

 

hylla hus hushylla ahlens inspirera mera inredning blogg inredningsblogg

Foto: Åhléns

3 reaktioner på ”Superhett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s