Ångest!

Bloggen och mailen har legat nere de senaste dagarna som du kanske märkt, men har nu med hjälp av supporten för mitt webbhotell kommit igång igen. I samma veva så har jag upptäckt att mailservern som ska vidarebefordra min mail till rätt konto inte har skickat vidare alla mail. Hjälp undra hur länge det har pågått? Kan bara se de senaste mailen sedan någon månad tillbaka och det har fastnat allt från pressmeddelanden, fina mail av er, beställningar av tryck och ett erbjudande att vara med i tv (!).

Det som jag känner ångest över är mailen jag inte har sett från er, för de svara jag alltid på. Har du skickat mail åt mig och jag inte har svarat, snälla skicka igen för nu är problemet löst.

Nu ska jag ta hand om min febriga och ledsna dotter.

Trevlig helg!

 

Apan

Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

En reaktion på ”Ångest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s