En gul belöning

Har sedan februari förra året gått in på att rensa bland alla saker, för att sedan sälja eller skänka bort till välgörenhet. Man blir förvånad hur mycket saker man har liggandes som man har kvar av gammal vana, eller för att man har dåligt samvete. Trots att det har gått ett år så är ändå förrådet rätt så fullt, speciellt nu när vi har fått barn. Att rensa får med sig många fördelar, mer utrymme, lite pengar i fickan och så blir man inte alls lika sugen på att köpa mer prylar när man äntligen börjar få lite mera utrymme. Tycker man får en sån härlig renande känsla ju mindre saker man har!

Ett bra tips för att få motivationen till att rensa är att spara ihop pengarna man får ihop till något roligt eller efterlängtat, exempelvis en god middag ute. Denna gång har jag varit sugen på att köpa en fin gåbil till Ellen men tyckt att de varit på tok för dyra. Så nästa omgång rensning bestämde jag mig för att pengarna skulle gå till sådan till hennes ettårsdag. En gul taxibil närmare bestämt, nu är målet uppnått och en sådan äntligen beställd!

Taxi gåbil metall inspirera mera barn inspiraiton inredning blogg inredningsblogg

Foto: Jollyroom.se

2 reaktioner på ”En gul belöning

  1. Exakt så gör jag också! Rensar, och pengar jag får för det jag säljer sätter jag in på ett visst e-sparkonto och för de pengarna köper jag något jag inte annars skulle ha unnat mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s