Balkonglängtan

Under några dagar så var det plusgrader, fåglarna kvittrade och det droppade från taken. Nu är det tillbaka till minus, -9 grader närmare bestämt, men trots det har min längtan att få inreda balkongen vaknat till liv. Förra sommaren så var balkongen en förvaringsplats för gamla garderober och verktyg medan vi renoverade lägenheten, så i år kliar det i fingrarna att få det riktigt mysigt.

Är sugen på att köpa eller bygga en bänk att ha på kortsidan för att fler kan få plats. Antingen en med dold förvaring eller så att man bygger en bänk med lastpallar. Såg även inspirationsbilder där man ställt upp en lastpall för att sedan odla mellan brädorna, en smart idé! På bloggen med det passande namnet ”Life on the balcony” finns en guide på hur man gör.

 

balcony inspirera mera inredning inredningsblogg balkong inspiration inspiration
Foto: Alvhem mäkleri & interiör

2 reaktioner på ”Balkonglängtan

  1. Åh, vad sugen man blir! Vi har ju också en balkong, men den blev inte så mycket inredd, eller använd förra året, förhoppningsvis blir det ändring på det i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s