Äntligen – Stilren Design Shop!

Nu är det äntligen dags att lansera min webbshop för grafiska tryck, Stilren Design Shop! Det känns både pirrigt och alldeles fantastiskt och jag vill rikta ett stort och innerligt tack till alla mina fina besökare, som alltid gett mig både stöd och uppmuntring. Tusen tack, för utan er skulle det inte varit möjligt ♥

För att fira så har jag ett fint erbjudande bara för dig. Om du beställer två tryck oavsett storlek så får du ett tryck i A4-storlek helt gratis med på köpet! Det är bara att skriva i meddelanderutan som finns med när ni betalar vilket tryck du vill ha. Erbjudandet gäller till nästa fredag (15 mars).

Varmt välkomna!

 

 tryck grafiska inspirera mera stilren design posters

Stilren design shop webbshop grafiska tryck posters tavlor loreus

Skärmdump: Stilren Design Shop

9 reaktioner på ”Äntligen – Stilren Design Shop!

  1. Vad roligt 🙂 Ett stort grattis och lycka till! Jag tycker så mycket om mitt & med mitt och makens bröllopsdatun, som jag beställde av dig för några år sedan. Framöver kommer jag nog inte att kunna hålla mig från att beställa ”keep it simple” 😉

    Ha en fin helg! Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s