Drömmer mig bort

Gillar verkligen Vipps kollektion och fastnat för deras fina tvättkorg. En riktigt designer-tvättkorg med en prislapp på omkring 4 000 kr, så den kvalar inte riktigt in i min önskelista utan får istället hamna bland mina dagdrömmar tillsammans med ett funkishus och andra lite för dyra saker. Men visst är det härligt att drömma sig bort ibland?

 

vipp 441 tvättkorg inspireramera inspirera meraJPG
Pressfoto: Vipp

2 reaktioner på ”Drömmer mig bort

  1. hmm ja. den är ju fin, men ryms inte riktigt inom min budget heller. Jag har en soptunna ifrån Vipp, men bara för att jag vann ett presentkort i en badrumsbutik.. annars hade jag nog inte spenderat tusenlappar på en soptunna heller 🙂

    kram /iris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s