Tävla & vinn grafiskt tryck!

tävling stilren design shop inspireramera tävla vinn grafiskt tryck

Två veckor har gått sedan lanseringen av Stilren Design Shop och det ska givetvis firas med en tävling! Du har chansen att vinna ett valfritt grafiskt tryck (även de personliga) i storlekarna A4, 30×40 cm samt 40×50 cm. Dessutom så får alla som är med och tävlar ett fint erbjudande med hela 20% rabatt på hela sortimentet!

Så här går tävlingen till
1. Svara på frågan ”Vilket grafiskt tryck är din favorit hos Stilren Design Shop och varför?” i kommentarsfältet nedan.

2. Motivera kort till varför just du borde vinna trycket.

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 5 april 2013 kl 23:59
Vinnaren utses av Stilren Design och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

15 reaktioner på ”Tävla & vinn grafiskt tryck!

 1. Min favorit är den där man kan få välja sitt alldeles egna citat! http://stilrendesignshop.se/product/eget-citat-40×50-cm
  Jag hade själv valt citatet ”Frankly, my dear, i don’t giva a damn” sagt av Rhett Butler i Borta med vinden. Tycker det är ett citat som verkligen visar på att man inte ska ta någon skit och inte omge sig med personer som snor energi!

  Skulle verkligen behöva en sådan påminnelse ibland 🙂 Hoppas verkligen att jag vinner, går in i en helt ny period i mitt liv nu när mina döttrar börjar på dagis, jag ska jobba + att jag startat eget företag. Skulle vara extra pepp!

  Ha en fin fredag! Kram elin

 2. Min favorit är Bubbles, jag skulle gärna ha en sån tavla för alla mina barn.

  Jag skulle vilja vinna för att jag behöver lite glädje i mitt liv just nu. Jag födde en dotter med akut snitt för två månader sedan. Hon var livlös vid födseln, men återupplivades och tillbringade ett par veckor i respirator. Hon blev friskförklarad och utskriven när hon var en månad gammal, men samma kväll som vi kom hem fick jag vända tillbaka till sjukhuset med ambulans, jag hade fått blodproppar i båda lungorna och en lunginfarkt, som en komplikation efter den svåra förlossningen. Jag fick ligga inne en vecka och kommer att få gå på blodförtunnande medicin länge. Men det var inte slut än, en vecka senare upptäckte vi en tumör på dotterns axel, så nu är vi inlagda igen för att ta reda på om den är godartad eller inte. Vi har delat de två senaste månaderna mellan sjukhuset och våra andra barn här hemma och i all sorg, smärta och ovisshet hade det varit roligt att få ett positivt besked om att jag vunnit din härliga tävling.

 3. 1. Mitt favorittryck är ”a beautiful rainy day”. Jag håller själv på och skriver en del kalligrafi och gillar därför den lite ”bläck plumpiga”-stilen. Det påminner mig om att se det vackra i det oväntande lite slarviga (och inte bara i det perfekta tillrättalagda)

  2. Om jag vann trycket skulle jag rama in det och hänga det i sovrummet som en påminnelse om att det blir en bra dag oavsett väder. Vardagspepp när det är som bäst med andra ord 🙂

 4. 1. Min favorit är helt klart när man själv kan skriva i sitt favorit citat. Personlighet är någonting som klär alla väggar.
  2. Jag vet hur mitt favoritcitat lyder och vill kunna hänga upp det på min just nu tomma vägg. ”I´m not saying I am Batman, I am just saying no one has ever seen me and Batman in the same room together”

 5. 1. Dream it – 40×50 cm. SÅ sant!!
  2. Precis som jag skrev så är det så sant! Vi måste bara påminnas om det då och då.
  Strävar mot ett visst mål just nu men det går liksom i uppförsbacke och då passar det citatet så bra!
  Vilken tur att man dessutom har många drömmar – då blir ju tavlan aldrig ”omodern” 😉
  Kram Vanja.

 6. Min favvo är Du & Jag! Varför? Barnen har sina namn.. men jag och sambon då? Jag vill vinna så även vi kan få pryda vår sovrumsvägg med våra namn, tillsammans. Detta året är det åtta år sen det blev vi, och det borde firas med en tavla.. eller två 😀

  Kraam!

 7. Bubbles är helt klart favoriten 🙂 den är modernt inspirerande jämfört med de klassiska doptavlorna! Och inte minst fääärg – ”colour it up” så underbart att se och härligt att just du hade iden!

  Jag skulle vilja vinna ett sådant tryck till min dotter Emma som snart är ett år, i maj 🙂 följde din blogg när du var gravid och trodde nästan vi skulle få våra skatter samtidigt!

  Mvh lina

 8. Mitt favorit tryck är det när man kan välja sitt egna citat! http://stilrendesignshop.se/product/eget-citat-40×50-cm så himla kul idé!

  I vårt hem har min älskade sambo varit storsint och låtit mig få fria tyglar då han vet hur jag älskar inredning. Han trivs med inredningsdesignen men i ärlighetens namn är det inte många saker han har valt själv. Detta grämer mig lite och jag skulle vilja visa honom min uppskattning. Jag skulle så vilja vinna postern för hans skull och skriva hans favorit citat från Bob Marley ”none but ourselves can free our minds” ett citat som betyder väldigt mycket för honom. Han fyller år om en månad och jag vet att han skulle bli så glad!

  Varma hälsningar /Erica

 9. Jag tycker om det grafiska trycket ”DU & JAG – 40X50 CM” för att det är så enkelt men ändå så betydelsefullt. Jag skulle önska att jag vann denna eftersom jag & min sambo Björn snart har varit tillsammans i 7 år, från när jag var 15 år. Jag har en ram som väntar på ett bra innehåll och att ha detta fina tryck i vår lägenhet skulle göra mig stolt visa upp.

  Kram Cecilia

 10. Dream it 50×70 då jag oftas drömmer mig bort i tidningar och bloggar och att ja sen försöker göra/köpa en del fina saker jag hittar .Den skulle vara fin att ha i vardagsrummet över min soffa .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s