Personligt på Kastellgatan 4

Har man ett hem med vit bas blir det så fint att få in personliga detaljer och naturliga inslag. Hemmet som är ute på Kastellgatan 4 har flera fina exempel på detta, de har bland annat inrett med terrakottakrukor (min favorit) och ramat in barnteckningar som en del av inredningen. Att använda grått istället för svart är också ett bra sätt att mjuka upp allt det ljusa, som i form av ett fårskinn och grå matta i köket. En bonus är dessutom det snygga stänkskyddet i köket.

Den söta Kokeshi-docka fastnade jag också för och just nu är min lillebror på väg till Japan, så en måste jag nog be honom köpa åt mig. Visste ni förresten att jag och min man har studerat japanska och var på väg att tillbringa ett år där som utbytesstudenter i Sendai? Då var vi inte tillsammans, men det var ett underbart sätt att lära känna varandra på.

 

Kokeshi vitt inspireramera inspirera mera tips inredning inspiration

Foto: Stadshem

4 reaktioner på ”Personligt på Kastellgatan 4

  • Camilla
   Vi har haft en underbar påskhelg och haft sådan tur med vädret. Hoppas ni haft det härligt!

   Frida
   Samma här, det var en härlig lägenhet.

   Jessika
   Vilken fin present, tycker de är så fina! Ett verkligt hantverk då de är handgjorda. Vad roligt! Tryckeriet öppnade idag efter påsken så ditt tryck kommer att skickas iväg imorgon 🙂

 1. Riktigt fint!
  Jag fick två Kokeshidockor av mina kollegor på mitt gamla jobb,
  de är verkligen ett blickfång, jag älskar dem!
  Ser fram emot fina äppel-postern förresten 🙂
  Ha en fin annandag påsk!
  /Jessika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s