DIY – adnet mirror

Skrev tidigare om den läckra spegeln Adnet mirror från Gubi som jag är så förtjust i. Har nu fått tag i en gammal rund spegel från 1961 i teak som jag ska sätta upp med några läderbälten, ska bli spännande att se hur det blir som jag tänkte mig. Kvar återstår att hitta några fina bälten och komma på ett bra sätt att fästa dem på spegeln.

Tänkte i samma veva passa på att tipsa om att Åhléns har små runda speglar (25 och 15 cm i diameter) med en upphängning i form av en kedja. De borde man kunna använda ifall man tar bort kedjan och gör en liknande upphängning fast med endast ett bälte, då originalet har en diameter på 70 cm. Vet någon vilket material spegeln från Åhléns består av?

 

Inspirera mera diy pyssel adnet mirror gubi

Foto: Åhléns & Gubi

 

2 reaktioner på ”DIY – adnet mirror

  1. Spegeln är i metall. Typ antikbehandlad mässingsfinish. Förresten så kommer tydligen ”hushyllan” in igen ungefär vecka 25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s