Mina favoriter

Ikea har fått in mycket nytt och då är det speciellt Ikea Stockholm serien som jag fått upp ögonen för. Spegeln är exempelvis ett perfekt budgetalternativ till att göra en egen Adnet spegel, ett DIY-projekt jag håller på med just nu.

Har hittat en vacker teakspegel från 60-talet och även lyckats få tag i ett par gamla cognacfärgade bälten från försvaret. Hoppas resultatet blir så bra som jag tänkt mig, sedan gäller det bara att hitta en lämplig plats för den.

För att återgå till Ikea så älskar jag både vitrinskåpet och den stora mattan, två produkter jag tidigare sökt efter utan att hitta. Nu läggs det på minnet inför både det kommande husköpet och inför en inredningskonsultation jag hjälper en tjej med.

 

ikea stockholm inspirera mera inspiration
Foto: IKEA

2 reaktioner på ”Mina favoriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s