Ellen 11 månader

Ellen ettårsdag närmar sig med stora steg och för varje dag som går märks mer och mer av hennes vilja och beslutsamhet. Hon kan nu visa både när hon vill läsa saga och vilken bok som ska läsas genom att peka på kubhyllan och sedan plocka den bok hon vill ha. Ofta ska det läsas tre böcker samtidigt och den absoluta favoriten är sångboken Bä bä vita lamm.

Hon kryper för fullt och står oftare än hon sitter genom att hålla i sig på möblerna. Senaste utvecklingen är att hon börjat gå längst med möblerna så förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan hon tar sina första stapplande steg utan stöd. Orden har börjat komma och numera säger hon – mamma, pappa, OJ, puss, där och kisse. Peka är fortfarande väldigt roligt och att vinka hejdå.

Dagen startar alltid med ett pusskalas för att väcka sina trötta föräldrar och sedan är det full rulle resten av dagen med mycket bus och skratt. Vår älskade solstråle! ♥

 

Ellen inspirera mera inredning blogg bebis loreus
Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

2 reaktioner på ”Ellen 11 månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s