Lyx vs. budget

Den populära och ack så dyra dagg vasen från Svenskt tenn är det inte många som har råd med eller vill lägga sina pengar på för den delen. H&M har en snarlik vas för 99 kr som fungerar bra som budgetalternativ.

inspireramera inspirera mera lyx vs budget budgetalternativ hm dagg svenskt tenn hm

Foto: Svenskt tenn & H&M

2 reaktioner på ”Lyx vs. budget

  1. Blomsterlandet har också haft något liknande. Intressant det där att vissa saker slår igenom och skapar ha-begär. Egentligen, hur kul är det att ha något som alla andra har. Bara för att någon har byggt upp en hype kring det. Lite inredningsfilosofiska tankar från mig såhär på morgonkvisten.

    Ha en fin dag!
    /Rebecca

  2. Jag har aldrig förstått tjusningen med dagg-vasen faktiskt, tycker inte den är särskilt fin. Så är det ibland, smaken är som baken och huvudsaken är att de som köpt dagg är nöjda. 🙂 Ha en riktigt fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s