Balkongen – Work in progress..

Med strålande väder så besökte vi trädgårdshandeln igår och shoppade växter till balkongen. Det gjorde större skillnad än jag trodde för balkongen är nu betydligt mer välkomnande och mysig. Kvar återstår att fixa en bänk, ett par kuddar, filtar och så några inredningsdetaljer.

Det kommer bli så mycket roligare att vara ute på balkongen i sommar då den enbart fungerade som förvaringsutrymme för renoveringen förra året. Ser fram emot att sitta ute med ett glas iste och en inredningstidning och bara mysa i det fina vädret.

Jag och min man har lyxen att kunna vara lediga nästan hela sommaren tillsammans, då blir det att släppa alla måsten och bara njuta av att umgås med min lilla familj. Ellen har tagit sina första två steg så förhoppningsvis tultar hon omkring i gräset lagom till sommarvärmen kommer.

 

balkong inspirera mera inredning blogg inredningsblogg växter inspiration balkonginspiration pelagaron örter

Foto: Sandra Loréus -Inspireramera.se

7 reaktioner på ”Balkongen – Work in progress..

  1. Härliga inspirationsbilder! Växter gör verkligen mycket för ”myset”! Vi håller på med balkongen också. Har målat taket och lagt in ny matta. Nu fixar jag – men är inte nöjd än. Vi har skugga mesta delen av dagen och inglasad balkong så det är inga bra förutsättninga för blomster där. Men det ska nog bli OK ändå!
    Ha det gott!
    Kraaaaaaam
    Liza

  2. Hej Sandra! Supermysig balkong! 🙂 Vart har du hittat blomlådorna? Är på jakt efter några att hänga på ett vindskydd, men hittar inga fina. Kanske är för sent ute..? Hursomhelst, så var de här jättefina! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s