Ombonat i köket

Det blev en spontanresa till Finland för vår del i början på veckan med en natts hotellvistelse och passade då på att ta en tripp till Ikea då vi ändå var i närheten. Förutom de inplanerade inköpen till balkongen och annat smått och gott så blev det även en matta till köket.

Tycker det blev betydligt mer ombonat i vårt lilla kök. Om du är nyfiken på hur det såg ut innan vi flyttade in kan du kika här för att se förebilderna.

Trevlig helg!

 

Köket inspirera mera inspireramera kök inspiration matta

Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

8 reaktioner på ”Ombonat i köket

 1. Hej! Undrar varför svart och vitt tilltalar en del så mycket? Rent upplevelse/semiotik – mässigt =)

  Menar inte att det är konstigt bara nyfiken på hur man kan ha så olika smak. Jag gillar färg, runda former och mycket trä. Helst körsbär. För att det ger ett varmt och glatt intryck. (enligt mig)

  Vad är motsvarigheten i svart och vitt ? =)

 2. Ingrid
  Gillar dina funderingar! Det är inte alltid lätt att säga varför man fastnar för en viss stil. En sak är säker, att det skulle vara en tråkigare värld om alla hade exakt samma smak 🙂

  För min egen del så har jag experimenterat i flera år innan jag hittade min stil. Provade mycket med färg och mönster för att det är så fint, men inget kändes som rätt tills jag provade att ha mycket vitt med grafiska detaljer. Tror det har att göra att jag gillar att ha det organiserat och minimalistiskt hemma. Det känns harmoniskt att ha det mera neutralt hemma och för att mjuka intrycket upp det ta in trä och naturmaterial. För att ge ett mera varmt intryck tillsätter jag istället mycket textilier och växter.

 3. Hej Sandra, jättefin blogg du har! Måste bara få fråga var du köpt den fyrkantiga plastmattan under barnstolen? Är precis en sån jag är ute efter!!! 🙂 Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Sara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s