Cognacsfärgad kärlek

Min kärlek för cognacsfärgat läder har nått en ny nivå med den här läckra fåtöljen. Tänkt att hitta en likadan eller en sittpuff i samma material då hade jag blivit salig. Gärna så där använd och lite sliten, det är då färgen kommer till sin rätta charm.

En rolig nyhet! Jag har börjat skriva för Umeåguiden igen med min egen artikel, Sandras inredning, efter att ha varit borta under mammaledigheten. Hade deadline i fredags så till nästa nummer kan ni få läsa om mina bästa tips att inreda utomhus. Man kan läsa tidningen på nätet också så för er som inte bor i Umeå så kan jag lägga upp en länk då den kommer ut.

Ha en fortsatt trevlig helg!

 

inspireramera inspirera mera inredning blogg cognac imfors
Foto: Alvhem mäkleri och interiör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s