White från Filippa K

Filippa K och Rörstrand firar 10-årsjubileum och kommer därför i höst släppa jubileumsmuggen White. Samlar själv på dessa muggar och tycker om att de satsat på struktur istället för mönster, vilket känns helt rätt i tiden.

Solen fortsätter att stråla även idag så vi trotsar vår förkylning och beger oss ut i det fina vädret. Kanske är en dos D-vitamin precis det vi behöver för att krya på oss. Gissar att många av er har semester, eller ser fram emot att få ledigt snart. Håller tummarna att vädret håller i sig! Det är bara att säga till om ni har några önskemål om vad ni vill läsa här på inspireramera.se.

Även om det går lite på lågvarv över sommaren så är det mycket som händer bakom kulisserna. Nya tryck kommer snart ut på Stilren Design Shop och jag jobbar även med ett spännande projekt, som ni kommer att få veta mer om i slutet av sommaren.

 

filippa k rörstrand mugg jubileum inspirera mera nyhet inredning blogg

Pressbild: Rörstrand

3 reaktioner på ”White från Filippa K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s