Arg och ledsen!

Blir både arg och ledsen av att fått höra att mitt företag har används i ett försök till bedrägeri. Nu väckte det hela misstankar redan innan det hann hända något, tack vare observanta personer. Hur kan man vara så oärlig och taskig att man inte bryr sig ifall man drar ner andra i skiten? Det går över mitt förstånd!

Mitt företag som jag har jobbat hårt med under flera års tid och som betyder väldigt mycket för mig. Att ha kännedomen att någon försökt använda sig av mitt goda rykte för att komma undan med ett brott, känns både själviskt och kallt. Det hela är nu ett polisärende så jag tänker håller tummarna att personen/personerna åker fast och får ta konsekvenserna för sina handlingar.

Tack och lov så finns det betydligt fler godhjärtade och hjälpsamma människor som faktiskt bryr sig. Tummen upp för er!

 

tulpaner inspireramera inredning blogg stilrendesign stilren design
Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

10 reaktioner på ”Arg och ledsen!

  1. Nämen, vad i hela friden. Tänk att folk inte drar sig för något. Är med dig och håller tummar och tår att de åker dit rejält.
    Skönt att du blev tipsad i tid så inget allvarligare hann hända.
    Kram

  2. Alltså man blir bara så TRÖTT på människor när man hör sånt här och andra dum/hemskheter som händer! Tur att inte alla är lika idiotiska.

    Hoppas de åker fast och får sitt straff!

  3. Nejmenva? Usch, det finns då folk till allt… Tur att det upptäcktes innan det hann hända något, förhoppningsvis slipper du råka ut igen. Men risken är ju stor att de försöker med någon annan istället… 😦

  4. Tja,, det finns folk där ute som behöver pengar som inte kan fixa dom på andra sätt än att begå brott. Eftersom vi inte bryr oss om dom så är det för mig ganska logiskt att dom inte bryr sig ett dugg om oss – hederliga – människor. Logiskt, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s