Inredningstips till ditt uterum

Min första artikel (Sandras inredning) hos Umeåguiden sedan mammaledigheten kommer att handla om hur man bäst inreder sitt uterum, varse sig det är balkong, inglasning, trädgård eller altan. Numret kommer ut i dagarna och kommer även kunna läsas på nätet. Kan lägga ut en länk åt er då tidningen finns tillgänglig.

Har själv haft som projekt att göra om vår balkong här hemma, som hela förra sommaren fick fungera som förråd för verktyg, gamla garderober och virke medan vi renoverade. Ni kan läsa mer om vår totalrenovering här och kika på lite före och efterbilder.

Min tanke när jag inredde balkongen var att få till många sittplatser, inreda med textilier för att få det mysigt och använda många växter som sedan placerades på olika höjder. Nu är det en fröjd att vara på balkongen som kommer att användas flitigt i sommar.

 

inspirera mera inspireramera inredning blogg balkong växter tips inredningsblogg
Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

En reaktion på ”Inredningstips till ditt uterum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s