Bröllopsjubileum

Idag har jag och Tommy varit gifta i ett år! Tänkt att det redan har gått ett år sedan vi stod där i kyrkan med tårar i ögonen och lovande varandra evig kärlek. Dagen inledes till min förtjusning av spöregn (älskar regn) och det blev passande nog uppehåll då vi tog bröllopskorten och molnen sprack upp med strålande sol då vi steg ut ur kyrkan som man och hustru ♥

Ellen sov så sött i mormors famn i kyrkan och trots en stressig inledning på dagen så var allt perfekt. För att fira vårt pappersbröllop tänker vi boka en tripp till Grekland eller Italien, bara vår lilla familj och njuta av lugnet.

 

inspirera mera bröllop loreus ellen foto bröllopsfoto wedding picture
Foto: Jonas – Fotadig.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s