Höstfavoriter 2013

Hittade den här läckra badrumsvagnen hos Åhléns höstnyheter och blev lite så där småkär. Gjord i bambu och dessutom både nätt och smidig, attans bara att den inte ryms här hemma. Fastnade också för sittpuffen med handtag och House Doctor-inspirerade (eller snarare kopierade) byrån med de asymmetriska lådorna.

Kommer återkomma med fler höstfavoriter här på Inspirera Mera då nyheterna väller in i mailboxen. Fast i mitt tycke är hösten inte riktigt här ännu då augusti är sensommar för mig. Hoppas istället på fler soliga dagar med bland annat en inplanerad segeltur i skärgården. Det perfekta avslutet på sommaren blir sedan en tur till Grekland med min lilla familj, som vi längtar!

Trevlig helg!

 

 

åhlens favoriter hösten 2013 inspirera mera inredning design inredningsblogg

Pressbilder: Åhléns

3 reaktioner på ”Höstfavoriter 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s