Nytt på kuddfronten

Tråkigt nog så har Village gått i konkurs och då de hade utförsäljning passade jag på att fynda lite. Bland annat så fick det bland annat följa med några nya kuddfodral, ett uppläggningsfat från Jellybean och deras brickbord som är så fint.

Veckan har gått fort och nu är det äntligen helg igen. Förra fredagens blommor är fortfarande lika fina, kan verkligen rekommendera krysantemum då de står sig länge. Nu ska jag återgå till att planera fredagens inplanerade trerättersmiddag.

Trevlig helg!

 

inspirera mera inspireramera inspiration kuddar blogg inredning inredningsblogg grafiskt svart vitt
Det främre kuddfodralet är från Village medan de bakre är från H&M
Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

2 reaktioner på ”Nytt på kuddfronten

  1. Skulle också vilja ha det där kuddfodralet. Har spanat efter det men inte hittat. Vår Village-butik i stan verkar inte ska stänga för de har inte någon utförsäljning:( Vet du om det bara är i vissa städer?

    Fin fredag!
    Kram Linda

    • Linda
      Det hade jag ingen aning om. Blev nyfiken och kollade upp det på nätet. Om jag har förstått det rätt så går de flesta butikerna i konkurs då de ägs av Serholt (moderbolaget). De har även vissa butiker som franchiseföretag och de påverkas inte lika hårt så det kan hända att några av dessa butiker finns kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s