Inspiration till din fönsterbräda

Ett av de svåraste ställena för att få till inredningen för mig är mina fönsterbrädor. Det tog lång tid och mycket klurande innan det känns rätt, varför vet jag inte riktigt. Om det är någon fler som mig så kommer här massa härliga inspirationsbilder på fönsterbrädor som är snygg stylade.

Ett bra tips är att tänka att man ska kombinera högt och lågt, gärna olika material och varför inte använda sig av böcker för att få en fin höjd?

 

inspireramera inspirera mera fönsterbräda fönster inspiration styling

Foto: Alvhem mäkleri och interiör

4 reaktioner på ”Inspiration till din fönsterbräda

  1. Här hemma kan jag inte ha något på fönsterbrädorna då katterna välter ner allt.. jag har provat med häftmassa men den hjälper inte. Dock är tanken att när vi flyttar till ett hus eller bostadsrätt ska jag fixa speciella fönsterbrädor där grejerna kommer vara fastlimmade (iaf.vissa saker som t.ex. gamla böcker som sa bara se fint ut) 🙂
    Ha en fin dag!

    • Använd dubbelhäftande tejp, det finns riktigt starka varianter som sätter fast sakerna gott och väl tillräckligt hårt för att katterna inte ska kunna välta ner dem. Men absolut enklaste sättet är att ha ett utrymme på varje fönsterbräda där katten kan sitta och inte ha brädorna fullspäckade med saker. Fönsterbrädan är kattens motsvarighet till TV:n, de älskar att sitta där och kommer oavsett vad man gör att sätta sig där. Det är ju deras hem också och de måste få ha möjlighet att titta ut.

      Man kan använda fantasin och designa en snygg plats för dem.

  2. Väldigt få av oss har dessa fönsterbrädor som är så djupa som du visar – tyvärr. Jag håller dock med dig – fönsterbrädor är ett gissel! 🙂 Btw, grattis till huset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s