Vi har blivit husägare!

Ja äntligen har det hänt! Efter att ha sökt i flera år och gått på otaliga husvisningar så har vi till sist hittat ett hus som vi gillar. Det har varit en nervpåfrestande vecka då det tyvärr var fler som gillade vårt hus och efter en hetsig budgivning så vann vi det hela i onsdags och igår skrev vi på kontraktet. På måndag är det dags för besiktningen och i mitten av januari flyttar vi in!

Utsidan av huset ser minst sagt hemsk ut (röd flagande fjällpanel och tak som tappat färgen) så jag överdriver inte då jag säger att det är kvarterets fulaste just nu, men med ny vit liggande panel och nytt tak så kommer det bli hur bra som helst.

Vi har många fler planer för huset som bland annat inkluderar nytt kök, nytt badrum, nya innerdörrar och måla fönster- och dörrkarmar vita. Ser verkligen fram emot att få sätta igång!

 

inspirera mera inspireramera husköp hus villa inspireramera husinspiration förebilder

Foto: Fastighetsbyrån

15 reaktioner på ”Vi har blivit husägare!

  1. Grattis till huset! 🙂 Det ser ut att vara hur fint som helst att döma av bilderna ovan. Ser nu fram emot att få se mycket bilder och uppdateringar i bloggen om renovering & inredning!

  2. Grattis!! Vi köpte huset på Kilgatan 3. Tror att jag såg dig där. Hoppas att ni får sålt lägenheten. Vi har visning på våran på tisdag. Spännande tider 🙂

  3. Marika
    Tack! Åh vad roligt, ja då var det mig du såg för vi var även på den visningen. Grattis till husköpet, vilket fantastiskt läge ni har till vattnet. Pratade även med en granne som sa att när man väl flyttat dit flyttade man aldrig därifrån för att alla trivs så bra 🙂

    Vi har också visning nu på tisdag! Håller tummarna att vi båda får dem sålda 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s