Utförsäljning 50% på reapriset!

Efter mycket om och men, fram och tillbaka så har jag beslutat mig för att avveckla mitt företag Stilren Design. Det har varit en lärorik och väldigt rolig tid de gångna fem åren men nu är det dags att gå vidare och istället lägga min energi på familjen, vårt blivande hus (oj så mycket planer vi har!), till kommande roliga projekt och såklart till bloggen.

Kvar finns bara två tryck som nu reas ut till halva reapriset! Passa på för det är först till kvarn som gäller.

Vill passa på att tacka mina kunder och alla som har stöttat mig genom åren som egenföretagare. Tusen tack för utan er hade det inte gått ♥

 

inspireramera inspirera mera stilren design blogg inredning utförsäljning tryck poster rea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s