Prio ett – husrenoveringen

Det finns oändligt mycket vi vill göra om i vårt hus så det gäller att prioritera, för verkligheten är att allt kostar och ofta mer än man tror till en början. De allra första vi har tänkt ta tag i är att sätta in räcken till trappen så att det går att montera barngrindar uppe och nere. Vad tror ni om plexiglas med stål? Tänker att det skulle matcha glasväggen i hallen på ett snyggt sätt och samtidigt ge ett luftigt intryck. Det blir även att byta ut innerdörrarna och måla dörr- och fönsterfoder vita.

De två andra projekten som fått märkningen prio ett är att göra om köket. Tanken att ta ner väggen mot tvättstugan och på så sätt göra köket betydligt större. Sedan riva ut det gamla köket, ta bort köksön och ersätta med ett nytt kök. Det blir även att sätta in golvvärme och byta golv. Tvättstugan får sedan flytta till det gamla pannrummet istället. Har gjort dessa ändringar i planlösningen nedan så det är lättare att förstå vad jag menar.

Haha visst sa jag att vi hade många planer?

 

inspirera mera inspireramera husrenovering villa hus renovering kök badrum riva vägg

Foto: Fastighetsbyrån

2 reaktioner på ”Prio ett – husrenoveringen

  1. Ett av våra barnbarn har en liknande trappa och två småbarn i det nyrenoverade huset. De har satt upp glas. Det ger som du säger ett ljust och luftigt uttryck, men nog kan det bli en del putsande framöver kan jag tänka mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s