Frukostset från Sarjaton

Jag har till min egen förtjusning nyligen lärt mig dricka te, har alltid tyckt att det ser så mysigt ut att ta sig en kopp när det är kallt och ruggigt ute. Därför var det roligt att Iittala hörde av sig och frågade om jag ville testa lite olika tesorter och deras fina frukostset från Sarjaton.

Jag har tidigare bara testat svart te, men i detta presskit fanns både grönt, svart och så kallat blått te(!) Nu är jag ännu mer te-frälst och kommer göra ett besök till tebutiken nästa gång vi har vägarna förbi grannstaden. Har du något favoritte får du gärna tipsa mig.

inspireramera Sarjaton te ittala press presskit

4 reaktioner på ”Frukostset från Sarjaton

  1. Hej, har precis som du lärt mig att dricka te nyligen. Blev tipsad om Kahls julte av en kollega. Det luktar precis som en kaka som min mormor brukade baka till jul. Kan varmt rekommendera detta te om du vill ha något riktigt juligt! Trevlig julhelg och kram från en av dina läsare från Östergötland.

  2. Hej igen! Jag var läsare av din blogg för fler år sedan. Nu bloggar jag själv igen och skall följa din vidare 🙂 Du skall köpa rött rooibos-te på lösvikt och sedan lakrits-te! (det röda kan dra under hela dricka-stunden det smakar bara bättre och lakrits-te är super för att råda bot på godissug om man vill vara nyttig 😉 GOD JUL ❤

  3. Jag måste instämma i att kaktuste är något du måste testa. Annars är Green Champagne Cream min favorit, köpt på en lokal tebutik i min hemstad. Mitt bästa tips är nog att du går in i en välsorterad lokal teaffär och plockar på dig några olika sorters löste. Det är så mycket roligare än påsteer, även om de ju å andra sidan är väldigt praktiska. Så jag kan tipsa om Friggs ekologiska Green chai med kanel, nejlika och kardemumma också. Finns i mataffärerna i små fina bruna askar och smakar riktigt juligt (saffrans- eller lussete är annars finfint såhär till jul). Ja, te är en hel outforskad värld när man är ny i den. Jag lärde mig dricka te när jag var kring tjugo och sedan dess har det alltid funnits på tok för många teer i mina kökshyllor 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s