Tävla & vinn verktyg från Bosch!

tävling inspirera mera inspireramera bosch verktyg vinn

Med bra verktyg så kan man göra det allra mesta själv och nu har du chansen att vinna en sticksåg (PST 18 LI) och en multislip (PSM 18 LI) från Bosch som dessutom är väldigt praktiska då de är sladdlösa. Vinsten är till ett värde av 3 398 kr.

Så här går tävlingen till
Du behöver enbart svara på frågorna i kommentarsfältet nedan, så är du med och tävlar.

1. Vad kan man göra med multislipen (PSM 18 LI)?
2. Vilket projekt skulle du vilja sätta igång med om du vann?

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 26:e december 2013 kl 23:59
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

32 reaktioner på ”Tävla & vinn verktyg från Bosch!

 1. Å en tävling helt i min smak.
  1. Det mesta. Slipa och polera utan en massa damm i de mest luriga hörnen.
  2. Just nu total renoverar vi vårt drömhus så det finns massor att göra. Jag skulle börja med att slipa och renovera vår trappa. Sedan de gamla trägolven. Platsbygga bokhyllor till vardagsrummet. Bygga förvaring till hallen. Och massa annat.

  Kram Johanna

 2. Den klarar att slipa allt! (Trä eller metall, små eller stora saker, hörnen osv.) Den kan även polera.

  Om jag vann dess skulle jag sätta igång ”projekt-djungelrum” till min dotter. Det ska dekormålas väggar och byggas en leksakshydda. Garderobsdörrarna behöver sig en rejäl makeover och multislipen skulle vara ovärdelig!

  God jul på dig!

 3. 1, Den kan polera & slipa allt möjligt, som trä, metall, hörn, stort & smått)

  2, Projekt lillasysters rum hade gärna tagit hjälp av dessa fina verktyg. Inbyggda garderober ska tas bort, panel över halva väggarna ska ner… målas, tapetseras mm mm. Nog hade de kommit till användning 🙂

  Ha en fin dag 🙂

 4. 1. Det är så mycket man kan göra med den! Slipa och polera.. Vilken grej!!

  2. Vi har precis köpt vårt första hus och vi håller på att renovera. Vår dotters rum behöver fixas en del och sakerna skulle komma till användning! Hur glad skulle inte min man bli.. En perfekt försenad julklapp till honom så han lättare kan renovera dotterns rum

  Håller tummarna!

 5. 1 Den kan slipa på små och på svåråtkomliga ställen, samtidigt som den dammsuger upp allt damm! Den har även poleringsfunktion!

  2 Om jag vann så skulle nog golvet i sovrummet äntligen kunna läggas, trappen kan slipas och de ärvda utemöblerna kan göras fina!

 6. 1. Man kan slipa och polera i alla möjliga material ( både trä & metall ) och med den inbyggda dammsugaren så slipper man damm i hela huset/lägenheten!

  2. Jag skulle sätta igång med att renovera möbler ( har precis köpt en stor sekretär som ska göras om ) och bygga nya, vi håller på att renovera våran lägenhet och detta skulle vara ovärderligt med nya fina verktyg!

 7. Den kan slipa! Och polera. Det mesta.

  Till exempel trappan ner till vår källare :o) Den är sedan 60-talet klädd i en röd linoleummatta. Men eftersom det är trä under, så går det utmärkt att slipa trappan och sedan lacka eller måla den. Och jag behöver verkligen en slip som kommer åt i skrymslen och hörnor.

 8. ÅH!
  1, den klarar att slipa och polera det mesta, stort som smått!
  2. jag skulle ta tag i alla hobby&inredningsprojekt jag har både här hemma och i stugan som jag aldrig tar mej för i brist på handkrafts-motivation, med dom här hjälpmedlen skulle det ju gå såå mycket smidigare 🙂

 9. 1. Man kan slipa överallt, speciellt extra bra i små skrymslen där man inte kommer åt med en stor slip. Dessutom så har den inbyggd dammsugare så man kan hålla till på de flesta ställen med sina projekt.

  2. Om jag skulle vinna skulle jag ha möjlighet med en massa roliga projekt!

  Jag skulle t.ex kunna göra följande:

  – Såga ut bokstäver och slipa kanterna så de blir jämna och fina och ha som dekoration.

  – Göra egen sänggavel i MDF i någon annorlunda form.

  – Slipa små möbler jag köpt på loppis och måla om.

  – Måla om en stor skänk som jag köpt för flera månader sedan, men jag har inte orkat slippa den för hand.

  – Bygga ett skåp på ben med mjuka kanter med hjälp av slipen, och med luckor. Inuti luckan sågar man ett hål som en cirkel, kommer bli jättesnyggt!

  Så nu håller jag tummar och tår att jag vinner för jag har så många projekt jag vill genomföra! 🙂

 10. 1. Med den kan man polera och slipa det mesta
  2. Flyttar till hus vid nyår och där finns det lite att renovera och fixa med, och då kan man ju behöva lite nya verktyg

 11. 1. Maskinen är en tydligen en allkonstnär för slipning och polering, det låter perfekt!
  2. Jag ska slipa och måla om samtliga lister här hemma och byta ut några. Tänk så mycket tid jag skulle få över även till annat under mellandagarna med dessa fantastiska maskiner!

 12. 1. Den är perfekt till att slipa och polera saker med, väldigt fiffig i hörnen där den kommer åt överallt.
  2. När vi flyttade in i huset som vi bor i nu fanns en halvfärdig bastu, vi har pratat länge om att vi ska renovera upp den och äntligen kunna basta tillsamman hela familjen, både sticksågen och slipen kommer väl till pass i detta projekt, och ingen hade blivit gladare än jag om vi vann, för lite peppning och motivation behövs alltid!!

 13. 1. Man kan slipa och polera det mesta (både trä och metall), den är även väldigt smidig och gör det lätt att komma åt i små hörn och trånga skrymslen. Dessutom är det inga problem att använda den inomhus då den har en inbyggd dammsugare som håller luften ren.

  2. Jag skulle ge mig på vårat köksbord i teak från 50-talet som jag köpte begagnat i sommras. Bordsskivan är full av vattenringar och fläckar och verkligen i behov av en renovering. Jag har tänkt fixa det sedan i sommras men då jag inte har en egen slip så har det inte blivit av ännu.

  Jag älskar att renovera och piffa till gamla trista möbler så dessa skulle verkligen komma till användning hos mig, kökbordet står högst upp på en lång lista av renoveringsprojekt jag har i tankarna.

 14. 1. Den kan slipa och polera på både trä och metall. Den är smidig och den har en inbyggd dammsugare.

  2. Med sticksågen skulle jag kunna testa att GÖRA det där perfekta matbordet om jag letat efter överallt. Jag vill ha ett i ek som passar i vårt kök. Och med slipen skulle jag kunna jämna till och slipa till där jag sågat. Sen kan jag fortsätta med resten av vårt hus med alla småsaker som behöver en putsning och lite fix.

 15. 1. Slipa och polera, på möjliga och omöjliga ställen, dammfritt och sladdfritt!

  2. Kan tänka mig tusen projekt att sätta verktygen i arbete i. Älskar att snickra på vårt gamla ruckel. Till våren vet jag iaf att de här sköningarna kommer att bli ett otroligt hjälpmedel i projekt – ”Byta ”dockor” på brokvisten”. De ska nämligen bli sirliga och krusidulliga som det anstår ett gammalt torp. Och det här med att verktygen är sladdlösa och med LI-batterier som är så effektiva.. Vilken otrolig frihet! (Måste erkänna att jag mer än en gång pinsamt nog sågat av sladden på verktyg..) *håller tummarna, hårt så hårt* 🙂

 16. 1. Den kan slipa och polera, dessutom slipper man allt damm som annars är ett bekymmer. Att den är liten och smidig så man kommer åt ordentligt i hörnen är ett stort plus.

  2. Har en hel massa projekt i huset där jag o min 5-åriga dotter bor. Det första jag skulle ta tag i är det underbara slagbordet som står vid en vägg i vardagsrummet, det ska slipas och målas. Det skulle bli ett fantastiskt bra resultat efter att ha kunnat slipa det ordentligt innan, det är jag övertygad om!

 17. 1. Svar: slipa och polera, kan kopplas till dammsugare, kommer åt även i hörnen.
  2. Jag vill slipa färgen bort,
  börjar med en säng till sonen så jag kan måla inom kort.
  Roligt att renovera möbler av olika sort,
  så rummet blir modernt & hot.
  Så hoppas nu att det jag som fått,
  Bosch verktyg med högsta kvalité & komfort.
  Så den som väntar på nåt gott…

 18. 1. Typ allt! Slipa, polera och pyssla järnet!
  2. Jag skulle vilja göra en typ av liggande modulbokhylla i mdf. Båda verktygen skulle kunna användas för att få till den perfekt med räta vinklar. Fyrkantiga kuber som skulle kunna rymma böcker och fina saker med baksidorna täckta av tapet. Ett annat projekt jag skulle vilja börja med är en kombinerad bänk/plats för återvinning som skulle kunna stå i hallen och rymma alla gamla kartonger, tidningar och plast innan man tar det vidare. Dubbel funktion med bänk så man kan sitta och ta på skorna Dock är mina nuvarande verktyg och sågar för dåliga för att jag skulle kunna få till det på ett vettigt sätt.

 19. 1. Man kan slipa och polera alla möjliga material ( både trä & metall ) och med den fiffiga inbyggda dammsugaren så slipper man få damm runtom i huset!
  2. Jag skulle restaurera upp en liten byrå jag ropade in på auktion i somras!

 20. Jag är gärna med och tävlar om dessa fina priser.
  1. Slipa och polera
  2. Jag skulle göra i ordning trappan inne i huset, vi började med den när vi flyttade hit för 11 år sedan, den har aldrig blivit färdig. Vinner jag denna slipmaskin skall den slipas och bli vacker.
  God Jul Liselotte

 21. 1) En multisliper från Bosch klarar att slipa och polera allt och lite till…… 🙂 Trä eller metall och kommer även åt i hörnen!
  2.) Att få en multisliper från Bosch hade varit en dröm för slitna trötta småbarnsföräldrar som precis har flyttat till hus för att underlätta och tycka renoveringen är ännu inspirerande och roligare! Vårt nästa projekt är trapp/hall och då är dessa produkter ett måste!

  God Jul

  Emma

 22. Oj den kan visst det mesta, slopa o polera på nästan alla ställen och i både trä o metall!! Perfekt!!
  Jag skulle använda den till mycket, frågan är till vad först?… Jo det skulle nog bli att göra iordning mormors gamla kökssoffa som behöver restaurering.

 23. 1. Man kan slipa både stora och små grejer, man kommer åt lätt i små hörn också. Den kan även polera. så har den inbyggd dammsugare så slipdammet hamnar inte överallt när man håller på med sina projekt.

  2. Användningsområdena för verktygen är brett.
  Men om jag vinner vet jag vilket projekt som är prio ett!

  Det är att bygga ett räcke till trappen som leder in i vårat hus,
  det om något hade varit fint som snus!

  En gammal racklig ledstång är det vi nu har,
  men den är murken och sitter knappt kvar.

  Vi är unga, men många av våra gäster är gamla.
  vi vill ju inte att de ska ramla

  Man får vara lite rädd,
  att mitt i allt är skadan redan skedd.

  Såga ribbor och slipa räcken med rundade kanter,
  något som underlättar för oss, farbröder och tanter

  Vi skulle med våra nya verktyg bygga ett säkert räcke till båda sidor om vår trapp,
  så nu hoppas vi vinna detta som en försenad julklapp!

 24. Slipen klarar allt skulle jag nog säja. Polera, slipa i hörn, slipa metall m.m Men bäst är väl den ”inbyggda” dammsugaren?! För alla vet ju hur det dammar när man slipar?….
  Själv skulle jag ge den till min man. Han ställer alltid upp på mina galna idéer även om vi ibland saknar rätt verktyg för det. Han gör det utan att beklaga sej trots att det blir rätt jobbigt mellan varven;) ingen skulle bli gladare än han om han slapp handslipa alla våra innerdörrar (spegeldörrar i massiv furu) som nu blir svarta… Så för hans skull hoppas jag på vinst!

 25. Den kan det mesta, slipa och polera – även på svåråtkomliga ställen och små ytor.

  Här skulle verktygen verkligen komma till användning och få jobba för uppehället om man säger så. 🙂 Vi bor sedan ca 1,5 år i ett hus som vi håller på att renovera. Vinterjobbet är att få ordning i källaren. Vi har ett barn men är gravida och kommer att behöva nyttja så mycket yta som går för att få plats allesammans.
  Just nu håller maken på att färdigställa ett rum som först ska användas som gästrum. På nyårsafton kommer svärföräldrarna och då MÅSTE det var klart. Tidspressen är stressande, men allt tar tid. Maken är fallskärmstekniker och inte utbildad snickare…
  När det rummet är färdigt fortsätter vi med nästa i källaren. Ett rum som ska bli ett slags allrum. Och listan på jobben fortsätter.
  Verktygen kommer att komma väl till pass i alla dessa arbeten. Väggar ska upp, nya ska reglas, källarväggarna ska spacklas och slipas… Och ärligt talat så vet jag inte om precis allt i detalj. Men mycket är det och maken skulle säkert bli överlycklig för de här nya ”kompisarna”.

  Maken är hjälpsam och snäll
  men inte händig som Martin Timell
  Hemma blir en del vint och snett,
  nästan det värsta jag sett…
  Men med ordentliga verktyg
  får jobben ett annat slutbetyg
  Allt blir fortare gjort
  både litet och det som är stort
  I taket kan jag rita ett kors
  – tack vare nya verktyg från Bosch!

 26. 1. Man kan polera och slipa. Kommer åt nästan överallt.

  2. Gamla ägarn har ej gjort ett dyft,
  Hela huset behöver ett ansiktslyft.
  Barnfamilj nu flyttat in och höjer kraven, Bosch maskiner skulle verkligen hjälpa oss på traven.
  Då kan både gamla köket & badrummet gå i graven.

 27. 1. Slipa och polera enkelt och dammfritt.

  2. Hela vårt hus är ett projekt, ett roligt sådant! Just nu är prio att lägga golvvärme på övervåningen för att kunna lägga in nya fina trägolv. Både sticksåg och slip kommer att vara guld värda då, kan jag liva. Dessa verktyg kommer jag dock ge till min vackra händiga hustru, för hon är verkligen värd det bästa. (Har jag tur får jag låna dem!!)

 28. Den kan allt! Slipa och polera på ytor av både trä och metall och på alla möjliga svåråtkomliga ställen (hörn tex) 🙂

  Vi skulle använda grejerna till renoveringen i sommarstugan där golv ska bytas och väggar rivas. Håller tummarna och önskar er en god jul och ett stort grattis till bebisen i magen. Så kul!

 29. Den är super smidig och kan användas till att slipa och polera allt från stort till litet.
  Eftersom barnen är viktigast för mig skulle jag fortsätta att fixa till dotterns lekstuga som hon fick i julklapp. Ett litet kök med spis, ugn och diskho ska hon ha! Så det är en del sågning och slipning som kommer behöva göras. När detta projekt blir klart sätter vi igång med att bygga klart vår nya gäststuga.

 30. 1 Kan skipa gärnet! Allt man kan tänka sig i alla lägen. Vinklar, trä, metall osv!

  2 alla fönster ska slipas och målas, altan ska byggas, hela gäststuga ska renoveras och ett lekrum ska fixas i huset.

 31. Den kan allt. Slipa och polera.

  Vi ska bygga 2 rum till våra barn
  Så vi behöver allt vad verktyg heter då vi endast äger en hammare. Så dessa hade verkligen räddat en stor del av vårat liv. Och barnen skulle bli evigt tacksamma för rummen. Så jag önskar innerligt att jag har turen med mig och vinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s