Köksplaner på gång

Efter att ha bollat fram och tillbaka (tack för alla synpunkter på Instagram!) så har vi bestämt oss för en skiss som vi gillar och väntar nu på offerter. Vi har även hittat en vacker stenskiva (China black) som vi tänkt ha som bänkskiva, den är tyvärr inte billig men oj så vacker & praktiskt att ha i köket. Kom gärna med fler synpunkter, det är så mycket man ska tänka på vid en köksrenovering. Så här ser köket och planlösningen ut i nuläget.

Två ändringar vi har tänkt oss är att inte dela vitrindelen med småhyllan utan enbart ha vitrindel, samt att det ska vara lådor överallt och inga skåpluckor för ett mer enhetligt intryck. Kommer även sätta in ett skafferi på sidan av kyl & frys.

I helgen blir det att flyttstäda ur vår lägenhet och förhoppningsvis även sätta igång att måla två innerdörrar som i nuläget är mörkbetsade. Mycket jobb men det är underbart att få se resultatet! Givetvis har vi även annat roligt inplanerat så det inte enbart blir husrenovering. Mys framför Mello och en mammaträff här hemma är också något jag ser fram emot.

Kommande projekt är en mini-makeover i badrummet uppe. Där saknas i nuläget bara en duschkabin och ett spegelskåp innan vi kan sätta igång. Har även tänkt renovera vår walk-in-skafferi som ska få ny panel, vitt färg och nya hyllplan. Kanske något för nästa helg?

Trevlig helg! ♥

köksplanering köksrenovering kök renovering planering skissSkiss: Electrolux home

3 reaktioner på ”Köksplaner på gång

  1. Tänk på ett det är en bit mellan kylen och avställningsytan. Det är skönt att ha den extremt nära när man har handlat eller ska plocka ut olika grejer.
    Jag saknar nämligen det i vårt nuvarande kök (ska också renovera snart). Så hade jag valt er skiss hade jag haft kylen närmast ugnen och en dörr som öppnas åt vänster. På så vis slipper man ”runda dörren” för att ställa saker på bänken. Inte lika snyggt som att ha handtag på frys och kyl som ”möts” men mer praktiskt.

  2. Superfint! Kommer bli jättebra med köksplanen. Vi har haft vårt kök i 2år nu, och gjorde ganska likt, bara lådor (superbra) och inga överskåp vid diskbänk och spis (jätteskönt)! Lycka till!
    /Anna

  3. Wow vad snyggt! Vi ska så småningom göra om vårt kök.. Vi har berednings kök + matrum.. Tyckte detta va jätte läckert=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s