Glad Påsk!

Önskar alla mina fina läsare en glad påsk! Här hemma är det inte uppsatt ett enda påskpynt i nuläget. Det beror inte på lathet eller en protest mot påsken utan för att jag helt enkelt inte hittar igen var pyntet är. Otroligt frustrerande! Borde inte vara så svårt att hitta men då vi nyss har flyttat så har inte saker och ting fått en självklar plats riktigt än. Ska söka igenom en runda till så under tiden får inspirationen komma från Ikea som har en underbara pasteller som tema för sin dukning.

Det är mycket nu här hemma med renoveringar både i huset och trädgården så det är inte så mycket aktivitet här inne för tillfället, men desto mer på Instagram. Vi är just i startgroparna för att riva ut kök, golv och väggen till gamla tvättstugan för att sätta in golvvärme och ett nytt mycket större kök. Kommer att göra underverk för huset!

 

glad påsk happy easter pastell ikea påskinspiration inspiration påskFoto: Ragnar Ómarsson – ikea.se/livethemma

5 reaktioner på ”Glad Påsk!

  1. Spännande med husrenoveringen! Den här årstiden blir det mer och mer fokus på trädgården, men det är ju inte så konstigt! Tar själv varje chans jag kan att vara ute!

    Hoppas att ni har haft en riktigt fin påskhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s