Ellen 2 år

Vet ni vad, idag fyller vår lilla flicka 2 år! Känns som hon alltid varit del av vår familj men samtidigt kändes som det var igår som hon äntligen kom upp på min mage och vi fick träffa henne för första gången. Konstigt det där att det kan gå snabbt och långsamt på samma gång.

Ellen är så full med energi och det pratas för fullt om allt som hänt under dagen, om Max äventyr i böckerna och saker hon vill hitta på. Hennes två favoritsaker är att bada och gosa med vår katt. De är så sött att se de två tillsammans.

Hon är verkligen vår solstråle som sprider sådan glädje och kärlek omkring sig och om cirka en månad blir hon dessutom storasyster.

Då i princip hela undervåningen är utriven inför vår renovering så kommer vi hålla ett litet kalas hos mina föräldrar och sedan inviga vårt nya kök med ett större kalas så fort tillfälle ges. Tror jag längtar minst lika mycket som min dotter.

Liten har blivit stor ♥

 

Ellen bebis inspireramera
Foto: Kitchenbloom

2 reaktioner på ”Ellen 2 år

  1. Stort grattis till lilla tjejen! Vi saknade dig på Bloggforum i helgen Sandra, men jag förstår till 110% att du inte orkar resa just nu. Hoppas vi får tillfälle att ses vid nästa träff. Trevlig hel och stor kram från Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s