Köksrenoveringen

Det är fullt upp här hemma med renovering både inne och ute så nu är det dags för en liten uppdatering. Börjar med köks- och vardagsrumsrenoveringen med några före och underbilder. Vi har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och kommer därför att ha sätta in samma tak och golv för att binda ihop dem. Vi valde ett ljust parkettgolv i ask och lade golvvärme under. Det är en dröm för mig att få ha det varmt om fötterna och slippa de fula elementen överallt.

Den gamla tvättstugan som låg bakom köket har blivit en del av det nya köket så den väggen har blivit utriven. Spånskivorna på väggarna har blivit borttagna tillsammans med golvet, till vår lättnad såg allt riktigt bra ut i grunden så det är ett friskt hus vi har köpt. Sedan förberedde Tommy för spotlights i både kök och vardagsrum, hela 36 stycken som ska styras av fem dimrar. Två köksfönster togs bort och vi öppnade upp för ett större köksfönster istället. När det var gjort sattes det in gipsskivor på väggar och tak och vi anlitade ett par målare för att spackla och måla dem. Alla fönster har också blivit vitmålade. Bilder på allt detta kommer snart, vill inte att ni ska drunkna i alla renoveringsbilder.

Just nu håller snickarna som bäst på att montera köket, vår bänkskiva i sten står på tur att kapas upp och sedan är det vitvarornas tur att installeras. Sedan kvarstår det bara några lister och foder. Då återstår det allra roligaste att få inreda och hitta plats för alla saker och ting.

inspirera mera inspireramera renovering köksrenovering golvvärme
Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

2 reaktioner på ”Köksrenoveringen

  1. FASEN vilket härligt kök 🙂 blir alltid glad härinne.

    Ny post ute…en underbar våning i GBG signerat sekelskifte 🙂

    Jag passar även på att önska dig en ljuvlig midsommar med mycket sol 🙂

    LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

  2. Åh vad härligt att se alla renoveringsbilder! Flyttar själv in i ett efterlängtat hus i augusti och har en massa renoveringsplaner 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s