Godnatt

Med bara sex dagar kvar till beräknad födelse så är det lätt att fastna för fint inreda barnrum. Vårt nuvarande sovrum uppe kommer så småningom att bli juniors när han är stor nog för att sova själv. Just nu är det rummet däremot inte så inspirerande med tonårstapeter som fondväggar och vit strukturtapet. Därför är tanken att så fort vi får möjlighet att tapetsera med denna fina tapet från Photowall som jag tycker matchar fint med Ellens tapet.

Det finns oändligt många varianter när det kommer till bebisar och sömn men om junior liknar sin storasyster så kommer vi samsova första året för att sedan övergå till spjälsäng ytterligare ett år och därefter flytta till eget rum. Då kommer vi istället ta över sovrummet som är nere och som just nu får agera lekrum.

På tal om sömn så är fina spjälsängar inte så lätta att hitta, därför var det roligt att se att IKEA har lanserat en ny spjälsäng med det fyndiga namnet Godnatt. Tummen upp från mig!

 

ikea spjälsäng godnatt baby inredning inspireramera inspirera mera inspiration
Foto: Ragnar Ómarsson –  ikea.se/livethemma

4 reaktioner på ”Godnatt

  1. Kul att se att trenderna börjar dra ifrån ”helt vitt” mot det mer gråa hållet i kombination med fina ljusa pasteller. Ser riktigt fint ut det där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s